Dagens lunch & à la carte
Dagens lunch serveras varje dag, även på helgerna. Våra kockar gör vällagad husmanskost och vi erbjuder alltid vegetariskt och fisk som alternativ. Vi har också en à la carte-meny där maten lagas på beställning. Välkommen!
Restaurang: 08.00 – 22.00 (KÖK: 11.00-21.30)
Frukost: 07.00 – 10.00
Café/Butik: 07.00 – 22.00
Dagens lunch v. 19
Alltid på Dagens:
Pasta Bolognaise på nötfärs, serveras med riven ost
Veckans Gröna:kikärtscurry med gurka & lime
Veckans sallad: sallad med varmrökt lax & örtdressing 149:-
Inkl. bröd, sallad, kolsyrat vatten & kaffe kl 11.00 – 15.00.
Mån – Ons , Fre: 135:- Tors Kristi himmelsfärdsdag, Lör- Sön 145:-
Måndag
Biff a la Lindström serveras med kokt potatis, gräddsås & saltgurka
Stekt panerad rödspättafilé serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Tisdag
Lasagne serveras med tomatsallad
Stekt panerad rödspättafilé serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Onsdag
Ugnsbakad kycklingfilé serveras med rostad potatis, dragonsås & frästa vårprimörer
Stekt panerad rödspättafilé serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Torsdag Kristi himmelsfärdsdag
Helstekt fläskfilé serveras med stekt potatis, chilibearnaise & frästa vårprimörer
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, örtsås & varma grönsaker
Fredag
Helstekt fläskfilé serveras med stekt potatis, chilibearnaise & frästa vårprimörer
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, örtsås & varma grönsaker
Lördag
Helstekt fläskfilé serveras med stekt potatis, chilibearnaise & frästa vårprimörer
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, örtsås & varma grönsaker
Söndag
Helstekt fläskfilé serveras med stekt potatis, chilibearnaise & frästa vårprimörer
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, örtsås & varma grönsaker